Duurzaamheid

Verlichting Met Een Missie Voor Een Duurzame Wereld

In een wereld waar de vraag naar duurzaamheid steeds luider wordt, is het inspirerend om te zien hoe ons bedrijf niet alleen luistert maar ook actie onderneemt. Elke vloerlamp die wij maken, vertelt een uniek verhaal. Dit verhaal start niet in een fabriek, maar in de rijke historie van oude gebouwen, waar elk stuk hout zijn eigen verleden draagt. Onze vloerlampen zijn gecreëerd van hergebruikt hout, zorgvuldig uitgekozen om niet alleen een tweede leven te krijgen, maar ook om jouw ruimte te verrijken met geschiedenis.

Het verhaal gaat verder met het metaal in onze lampen, dat van de hoogste kwaliteit is en geselecteerd op duurzaamheid en esthetiek. De speciale coating garandeert dat onze producten bestand zijn tegen tijd en dagelijks gebruik. Zo blijft jouw lamp jarenlang als nieuw.

Onze reis naar Canada, waar we betoverd werden door de natuur, versterkte onze passie voor duurzaamheid. Terug in ons atelier, zetten we deze passie om in elke lamp die we maken, als een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid die we hebben ervaren. We kiezen bewust voor hergebruikt hout en hoogwaardig metaal, om zo onze planeet te eren en te beschermen.

Duurzaamheid is voor ons geen trend, maar een toekomstbelofte. Bij elk ontwerp maken we bewuste keuzes met diep respect voor de gebruikte materialen, gericht op het behoud van onze planeet. Dit zie je ook terug in onze verpakkingen, die zijn ontworpen om afval te minimaliseren.

Wij staan voor exclusiviteit die iedereen kan ervaren. Duurzame luxe is bij ons niet exclusief, maar beschikbaar voor iedereen die bewuste keuzes wil maken. Onze vloerlampen zijn meer dan lichtbronnen; ze zijn symbolen van zorg voor onze wereld, vakmanschap, en de schoonheid van hergebruik.

We creëren bijzondere producten die gewaardeerd worden nu en in de toekomst. We nodigen je uit om deel te worden van ons verhaal, een verhaal van duurzaamheid, kwaliteit, en zorg voor onze planeet. Samen kunnen we het verschil maken, één vloerlamp tegelijk.

Vragen of advies nodig?

9,3Review LogoWij scoren een 9,3 op Webwinkelkeur

Evers Janssen Lifestyle

Hogenkampseweg 13
6871 JJ Renkum
Nederland

BTW nr. NL861245015B01
KVK nr: 78046661
IBAN nr. NL23RAB O0354639110

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »